travlt.nu

web-app til prognosestyring

Kunde

COWI

Rådgiverydelse

  • Værktøj
  • App
  • Ledelsesinformationsværktøj

Vil du vide mere?

Jon Thorsteinn Johannsson

jtjo@cowi.com
+45 5640 2763

Et in-house værktøj (web-app) til at samle op på medarbejdernes egen personlige vurdering af hvor travlt de føler de har - i denne uge og op til 3 uger frem.

Den viser en simpel matrice mellem uger og kollegaer, hvor cellerne indikerer travlhed i 6 trins skala fra 0% - 125% med "ferie" som ekstra trin.

Både i browseren på ens computer (med links til person profiler i COWIs interne portal)

Eller i browseren på medarbejderens mobil - eller som we-app på mobilen

Det, der gør det anderledes end alle de andre systemer COWI har, er at det ikke er baseret på ATR, timeregistrering eller andet upersonligt maskin-opfanget statistik - der som regel ajourføres efter arbejdet er udført - men den enkeltes kollegas egen mavefornemmelse, her og nu, og fremadrettet. Dvs. travlhedsprognosen set med menneskets briller, ikke maskinens. Devisen værende, at den enkeltes opfattede travlhed og stress er lige med den enkeltes virkelighed - uanset hvad faktoreringsgraden siger.

Web-appen bruges allerede flittigt i flere afdelinger til at give sektionslederne og medarbejderne et omgående overblik over hvem kunne bruge en hånd, hvem er på ferie og hvem er klar til at give en hånd.