Pelikanen: Arealsagsbehandlingsmodul

Digitalisering af arealsagsbehandling i Grønland

Kunde

Qaasuitsup Kommune

Rådgiverydelse

  • Sagsbehandlingsværktøj
  • Ledelsesinformationsværktøj

Vil du vide mere?

Lars Overgaard Jørgensen

lojo@cowi.com
+45 5640 7637

Eksempel på brugergrænsefladen

Pelikanens arealsagsbehandlingsmodul er udviklet til at erstatte, ensarte og delvist automatisere tidligere manuelle analoge processer i arealsagsbehandlingen.

Pelikanens arealsagsbehandlingsmodul bruges til at sammenkæde GIS og metoder og processer under arealsagsbehandlingsforløb i Quaasuitsup Kommunia.

Modulet bruges yderligere til måling af fremdrift i arealsagsbehandlingen, timeregistrering hos medarbejdere og automatisk generering af sagsrelevante dokumenter til korrespondance med borgerne.

Delkomponenter

A-nr. register: et total register over samtlige a-numre, fordelt på byer,bygder og det åbne land i kommunen.

Arealsager: et total register over samtlige arealsagsbehandlingsforløb, der enten fører til en afvist- eller godkent arealtildeling (med tilhørende a-nr.). Herunder fremdriftsinformation og sagsbehandlingshistorik for de enkelte sager, samt kort-data og afsendte dokumenter.

Timeregistrering: et total register over medarbejdernes timeforbrug, fordelt på egentlig arealsagsbehandling og øvrige arbejdsopgaver.

Ledelsesinformation / rapporter: grafiske visninger og dataudtræk fra ovenstående, der tillader både ledere og medarbejdere, at danne sig et omgående overblik til enhver tid. Bruges både til afrapportering og interne statusmøder.

Administration: central styring af bl.a. fraselagre for standardtekster og sagsvilkår.