Nyborg Kommuneplan 2017

Kunde

Nyborg Kommune

Rådgiverydelse

  • Digital plan
  • Kommuneplan

Vil du vide mere?

Mikkel Kappel

mkap@cowi.com
+45 5640 7923

Kommuneplanen for 2017 for Nyborg Kommune, er lavet som en digital kommuneplan ved brug af ODEUM e-Plan. Herved er der givet muligheder for at fremvise planproduktet på ny form.

Kommuneplanen er opsat som et digitalt produkt med et responsivt layout, der tilpasser indholdet til desktop, tablet og mobil.

Fremvisning af kortmaterialet sker på en anden måde end det traditionelle statiske kort. Relevante kort bliver vises som dynamiske kort, hvor man som bruger, har mulighed for at panorere og zoome i kortet. 

"Hvad gælder for mig"
Den digitale kommuneplan indeholder også konfliktsøgeren "Hvad gælder for mig", som giver mulighed for at fremsøge gældende planlægning for den enkelte ejendommen eller et bestemt område. Dette er gjort ved at søge i geografisk data, og selve fremvisningen indeholder links til hvor man finde de konkrete oplysninger omkring den planlægning der er gældende for ejendommen. 
Søgningen efter en bestemt ejendom kan ske både via adressen eller matrikelnummeret man ønsker oplysninger omkring.

Rammevisning
Visning af kommuneplanrammerne er opsat dynamisk, med en open source rammeviser hvor der, både via kort og tabel, fremvises kommuneplanrammerne.

Rammevisningen indeholder en direkte sammenhæng mellem kortet og tabellen, som betyder at der ved udvælgelse af en ramme i kortet vises og markeres i den tilhørende tabel.