Holstebro Kommuneplan 2009

Kunde

Holstebro Kommune

Rådgiverydelse

  • Digital plan
  • Kommuneplan

Vil du vide mere?

Mikkel Kappel

mkap@cowi.com
+45 5640 7923

Holstebro Kommune har ved brug af ODEUM udarbejdet deres Kommuneplan 2009-2021 digitalt. Med en kommuneplan der er digital er der givet mulighed for at fremvises deres lokalplan med udgangspunkt i en hjemmesidevisning

Holstebro har på mange sider kun tekst i midterspalten. Billeder og interaktive kort er sat ind i højre side. Det giver en større læsevenlighed og gør siden mere overskuelig. Dertil kommer at siden loader hurtigere, når der ikke er tunge elementer som kort. For se kortet skal man klikke på kortikonet og det åbne i et nyt vindue.

Den grønne markering i menubjælken og i venstremenuen gør det nemt at orientere sig om, hvor man er henne på hjemmesiden.

Dynamiske kort spiller en stor rolle i fremvisningen af Holstebro kommuneplan digitalt. Herved vises relevante kort dynamisk med mulighed for panorere og zoome i kortet. Med denne form for kortvisning gives der større muligheder for man som borger kan få et visuelt overblik over den konkrete planlægning.

Den digitale kommuneplan har ligeledes indarbejdet mulighed for nem at fortage søgning i planen. Som del af den digitale løsning er muligheden hurtigt at fremsøge de elementer som man præcis ønsker viden omkring.

Rammevisning er en vigtig del af den digitale kommuneplan, her vises alle rammerne tilhørende kommuneplanen, på en måde der giver borgerne mulighed for nemt at får overblik over de enkelte rammer.