Holbæk Kommuneplan 2013

Kunde

Holbæk Kommune

Rådgiverydelse

  • Digital plan
  • Kommuneplan

Vil du vide mere?

Mikkel Kappel

mkap@cowi.com
+45 5640 7923

Holbæk Kommunes kommuneplan 2013-2025 er lavet som en digital kommuneplan gennem ODEUM.

Den digitale kommuneplan er en nem indgang for borgerne i Holbæk Kommune som med de muligheder der knytter sig til et digitalt udarbejdet produkt. En af disse tekniske muligheder er dynamiske fremvisning af kommuneplanrammerne. 

Rammevisning er en del af den digitale kommuneplan, som indeholder både kort over kommuneplanrammerne i kommunen, med en tilhørende tabel nedenstående for kortet, indeholdende de samme rammer som kortet. Ved udvælgelse af en ramme i listen gives der mulighed for at zoome til den geografiske placering og visning af den konkrete kommuneplanramme i sin helhed. Klik i kortet giver samme muligheder med mulighed for at zoome til den geografiske placering og visning af rammen i sin helhed, samtidig med at rammen vises i tabellen under kortet.

Som en digitalt kommuneplan er opsat muligheden for at fortage en søgning i kommuneplanlægningen via en konkret adresse. Dette forgår ved at når der er indtastet adressen der ønskes oplysninger omkring, søges der i de kommunale planlægningslag og dermed fremvises præcis den planlægning der er gældende for præcis denne adresse.

Et vigtigt element i den digitale kommuneplan for Holbæk Kommune er de dynamiske kort hvor relevante kort vises dynamisk. Herved fremvises kortene med mulighed for at zoome og panorere, samtidig med at der er mulighed for i nogle tilfælde at til- og fravælge enkelte lag i kortet, med den effekt, at man som borger kan skabe den kortvisning der er relevant for en.