FORBEDRET KORTDEL

Nye funktioner til kortdelen tilbydes nu vores kunder. Det er muligt at tilkøbe enkelte funktioner eller flere. Læs mere nedenfor eller kontakt os

Fuldskærmsprint

Med fuldskærmsprint er det nu muligt at gemme et kort i formatet PDF. Kortet kan gemmes enten som stående eller liggende i størrelserne A3 og A4.

(Kræver tilkøb)

Prøv det på: Odder Borgerkort

fuldskaermsprint

 

Ny tegningsfunktion

Den nye tegningsfunktion giver mulighed for at markere og fremhæve steder på kortet til visualisering.

(Kræver tilkøb)

Prøv det på: Odder Borgerkort

Ny tegningsfunktion

 

Ny mapviewer

En ny mapviewer er tilgængelig, hvor de nye funktioner tegn og fuldskærmsprint er en integreret del. Derudover er det muligt at downloade og uploade geometrier, hvilket åbner for nye muligheder i forhold til visualisering.

(Er implementeret)

Prøv det på: Odder Ny Mapviewer

Odder Ny Mapviewer

 

Konfliktsøger og elasticsearch

Konfliktsøgeren giver mulighed for at finde hvilke temaer og planer som er gældende for en adresse eller et matrikelnummer. Gennem anvendelse af elasticsearh giver søgningen et hurtigt resultat. Resultatet kan gemmes som en PDF, hvori det fremgår hvilke temaer og planer der gælder og hvilke der ikke gælder.

(Konfliktsøgeren kræver tilkøb - Elasticsearch er implementeret)

Prøv det på: Odder Konfliktsøgning

 Odder Konfliktsøgning

 

LOGSTASH

Med LOGSTASH er det muligt at se statistik omkring brugen af sine kort - direkte i GC2 dashboardet. Derudover er det muligt at tilgå Kibanas Web App hvor data kan visualiseres yderligere, som eksempelvis søjle- og lagkagediagrammer.

(Kræver tilkøb)

Se mere på: MapCentia Blog

 

Del:   

 
 
COWI A/S
Visionsvej 53
DK-9000 Aalborg