Kurser_OLD

Vi åbner nu op for tilmelding til ODEUM e-Plan-kurser i vinteren 2014/2015.

Der kan vælges mellem kurserne "ODEUM Basis" og "ODEUM Kortmodul", og afhængigt af tilslutningen afholder vi en, to eller tre kursusdage under hvert emne.

Kurserne afholdes i Jylland hos Horsens Kommune og på Sjælland hos Glostrup Kommune, som stiller lokaler og pc'er til rådighed.

Pris pr. deltager for én kursusdag inkl. forplejning er kr. 2.000,-.

For tilmelding udfyldes formularen nedenfor. Vælg den/de datoer, hvor du har mulighed for at deltage. Vi vil så sammensætte kursusholdene, så flest muligt kan være med.

Tilmelding er bindende og sker efter "først til mølle"-princippet. Der plads til 10 deltager i Glostrup og 12 deltagere i Horsens pr. kursus, og der skal være tilmeldt mindst 8 henh. 10, for at vi kan gennemføre kurset.

Hvis der er tilslutning til det, vil vi gerne afholde flere kurser med de samme emner senere i 2015. Hvis dette har interesse, kan der sættes kryds i tilmeldingsformularen under "Vil gerne forår 2015" eller "Vil gerne efterår 2015". Hvis der er forslag til andre kursus-emner, kan det angives i kommentar-feltet.

Hvis man har mulighed for at stille lokaler og evt. pc'er til rådighed for et fremtidigt kursus, så skriv gerne til mkap@cowi.dk.

Tilmeld dig her

 
 
COWI A/S
Visionsvej 53
DK-9000 Aalborg