Webinarer

COWI afholder som en del af træningen i brugen af COWI PLAN tre typer af webinarer:

1. Grundkursus - her vil de grundlæggende funktioner i COWI PLAN blive gennemgået via Skype. Det være sig; opbygning af en plan, indsættelse af indhold, indsættelse af medier samt indsættelse og oprettelse af dynamiske kort.

2. Tillæg - her vil funktionerne i COWI PLANs tillægsmodul blive gennemgået via Skype. De nye muligheder for opbygning af henholdsvis tillægs- og rammevisninger samt den procesundstøttende indtastning og indmelding af data til Plandata, som vil blive vist.

3. Lokalplaner - her vil funktionerne i COWI PLANs lokalplanmodul blive gennemgået via Skype. Det være sig især den procesunderstøttende indtastning og indmelding af data til Plandata.

Formen på webinarerne vil være en fremvisning som man følger med i fra egen PC med efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål. Via webinarerne gives en grundlæggende introduktion til brugen af COWI PLAN, som klæder deltagne på til efterfølgende selv at fordybe sig i COWI PLAN. Webinarerne kan også bruges som en 'opvarmning' til deltagelse i et af vores fysiske kurser, hvor vi vil gå mere i dybden med brugen af COWI PLAN.

Det er således tilladt at tilmelde sig alle de fysiske kurser og webinarer som man ønsker. Det er gratis at deltage, hvis man som kommune er betalende COWI PLAN-kunde.    

Praktisk information:

  • Webinarer forventes at være af 1-1½ times varighed.
  • Webinarerne optages og vil være tilgængelige som video bagefter. Det er derfor muligt at gense webinaret.
 
 
COWI A/S
Visionsvej 53
DK-9000 Aalborg