Digitalt planværktøj

Hvad er ODEUM e-Plan?
ODEUM e-Plan er et webbaseret værktøj, der er skræddersyet til at håndtere kommunale planer med tekst, fotos, visualiseringer, videoklip og interaktive, digitale kort. ODEUM e-Plan kan bruges til både produktion og formidling af planer, og leveres som en komplet løsning tilpasset den enkelte kundes behov.

Nem adgang til informationer
ODEUM e-Plan giver borgere og erhvervsliv lettere og mere overskuelig adgang til informationer om kommunens planer. F.eks. kan borgerne søge informationer om planer for netop deres ejendom. Der er også mulighed for at koble oplysninger fra andre myndigheder på systemet, f.eks. ejendomsvurderinger fra Skat og BBR-oplysninger.

Du kan læse mere om de kortbaserede søgefunktioner her.

ODEUM e-Plan styrker dialogen
ODEUM e-Plan giver borgere, erhvervsliv og organisationer mulighed for at komme i tættere dialog med hinanden, fordi det gøres muligt at deltage i offentlige debatter på nettet. e-Plan gør det også nemt for borgerne at komme med høringssvar, når de læser planerne på nettet. ODEUM e-Plan har desuden et ekstra modul, som kan håndtere sms-beskeder. Endelig kan ODEUM e-Plan bruges til at indsamle og behandle data i form af spørgeskemaundersøgelser, tip fra borgere, driftsmonitering og miljøstatistik. Se eksempler.

Læse mere om dialog og høringer.

Kommune-, sektor- og lokalplaner 
ODEUM e-Plan er skræddersyet til håndtering af kommuneplaner, og er også yderst velegnet til produktion og formidling af mange andre plantyper. Flere kommuner har allerede valgt at bruge ODEUM e-Plan til f.eks. grundsalg og sektorplaner for bl.a. spildevand og vandforsyning.

ODEUM e-Plan kan både bruges til enkelte planer og til kommunal helhedsplanlægning, hvor systemet samler alle kommunale planer. COWI yder bistand i hele implementeringsprocessen - fra første idé og kravspecifikation til den endelige implementering og drift. Udviklingen af digitale sektorplaner sker sammen med COWIs fagmiljøer inden for specifikke områder som spildevand, affalds, varme, natur etc.

Yderligere information om ODEUM e-Plan
ODEUM e-Plan indeholder alle de funktioner, der skal til for at producere og vedligeholde planer. Via menuen i højre side kan du finde yderligere information om udvalgte funktioner. Du kan bl.a. læse om hvordan du producerer planer og finde yderligere information om pdf-generatoren, integrationen til PlansystemDK samt dialog og høringsmodulerne.

Har du spørgsmål eller ønsker du en præsentation af ODEUM e-Plan er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores samarbejde med WebHouse
ODEUM e-Plan designes og udvikles i samarbejde med vores tekniske web leverandør WebHouse, der har mere end 18 års erfaringer med kundetilpassede webløsninger og mobile apps. WebHouse har leveret hjemmesider for mere end 300 danske og internationale kunder, og deres web platform ODEUM, som vi anvender til ODEUM e-Plan, udvikles løbende. 

Til toppen

 
 
COWI A/S
Visionsvej 53
DK-9000 Aalborg